szandii.^^
Keres
Kezdőlap
Alkalmazott számítástechnika
1. Internethasználat
2. Honlap tervezés, kezelés
3. Éttermi számítógépes programok
4. Statisztikák készítése
5. Beszámolók készítése
6. Üzleti levél készítése
7. Étlapok készítése
8. Menükártyák készítése
9. Szórólapok készítése
Fényképgaléria
Dekoráció
Poharak
Szalvétahajtogatás
Terítés
Ételkészítés
1. tétel
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
2. tétel
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
3. tétel
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
4. tétel
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
5. tétel
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
6. tétel
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
7. tétel
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
8. tétel
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
9. tétel
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
10. tétel
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
11. tétel
12. tétel
13. tétel
Kezdőlap
>
Ételkészítés
>
1. tétel
>
Hozzávalók
Hozzávalók
Svéd gombasaláta, főtt tojással
300g gomba
1 fej vörös hagyma
1 gerezd fokhagyma
200g paradicsom
40g sűrítettparadicsom
kevés citrom héja, leve
2 ek olivaolaj
só
bors
oregánó
bazsalikom
2db babérlevél
kristálycukor
2 db főtt tojás
Kijevi jércemell, burgonyapürével, mandulás őszibarackkal
4 nagy szelet csirkemell
15 dkg trappista sajt
10 dkg vaj
só
õ
rölt szerecsendió (ízlés szerint)
2-3 szál petrezselyem
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
500 g burgonya
2-3 db konzerv sárgabarack
mandula
Webnode, az innovatív webépítő
Megnyerő weboldalad lehet ingyen!
Kezdd el