Hozzávalók

Svéd gombasaláta, főtt tojással
  • 300g gomba
  • 1 fej vörös hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 200g paradicsom
  • 40g sűrítettparadicsom
  • kevés citrom héja, leve
  • 2 ek olivaolaj
  • bors
  • oregánó
  • bazsalikom
  • 2db babérlevél
  • kristálycukor
  • 2 db főtt tojás
Kijevi jércemell, burgonyapürével, mandulás őszibarackkal
  • 4 nagy szelet csirkemell
  • 15 dkg trappista sajt
  • 10 dkg vaj
  • õ
  • rölt szerecsendió (ízlés szerint)
  • 2-3 szál petrezselyem
  • A panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
  • 500 g burgonya
  • 2-3 db konzerv sárgabarack
  • mandula